Organiseer je evenement maar heb

VERHUUR

YPSILON SOUND is uw partner voor de verhuur van lichtinstallaties en geluidinstallaties in regio Ieper – Wervik – Kortrijk – Avelgem en omstreken. We hebben een uitgebreid assortiment met o.a. lichtbruggen lazers, dj led bars, stroboscopen, systemen voor de besturing van licht, sound systemen, DJ-installaties, mengtafels, draaitafels, Truss-constructies en nog zo veel meer. Wij bieden u volledige lichtsets en geluidsets aan voor een optimale belevin. We hebben lichtsets zowel met conventioneel, LED als met bewegend licht. Indien u dit wenst  komen wij de gehuurde licht- en geluidset installeren.

Onder onze klanten tellen we cafés en kleine discobars maar ook trouwfeesten en grotere evenementen. U kan bij ons terecht voor evenementen tot 2000+ personen, zowel binnen als buiten.

Onze specialiteit is live muziek. We zorgen voor de installatie van PA-constructies, een soundsystem en een lichtinstallatie. Tijdens het optreden zelf stellen we het geluid af.

Wij komen het materiaal ter plekke plaatsen, bedienen de sets tijdens uw evenement en ruimen nadien alles netjes op.

U kan ook beroep op ons doen voor een inspectie van uw bestaande lichtinstallatie en/of geluidinstallatie en een hieruitvolgend professioneel advies. U kan ook enkel feestmateriaal huren zonder dat wij de bediening doen tijdens uw evenement.

Hebt u vragen? Wenst u verdere informatie? Neem dan zeker contact op.

 

Vraag meer informatie aan